Imelihtne vegan feta retsept.

Vaja läheb :

~250g kõvemat tofut, kuubikuteks lõigatud

3 spl sidrunimahla

3 spl õunasiidriäädikat

2-3 küüslaugu küünt, kooritud

2 tl kuivatatud oregaanot

Pool tassi vett (või nii palju, et katab kõik kuubikud kenasti ära)

Maitse järgi soola.

Kuidas teha :

1. Pane kõik marinaadi koostisosad karpi või mõnda teise kaanega anumasse ning sega korralikult.

2. Lisa tofu kuubikud, nii et nad oleksid üleni kaetud. Sega ettevaatlikult.

3. Lase külmkapis seista 3 tundi kuni 2 ööpäeva.

Marinaadi võib alati veidike vastavalt enda maitsele muuta. Mulle väga äädikased asjad ei maitse ja eelistan soolast fetat, aga sõbranna, kellelt idee sain, lisab alati topelt äädikat ja teeb ilma soolata.

Küüslaugu panen ise alati tervete küüntena.

Ideaalne salatitesse ja vrappidesse. Avapildil tegin näiteks vrapi salatisegu, kurgi, arbuusi, feta, soolapähklite ja vegan majoneesiga.

Head katsetamist! 💚